Британският в. Гардиън“ излезе с кратък списък на потенциално най-касовите заглавия

...
Британският в. Гардиън“ излезе с кратък списък на потенциално най-касовите заглавия
Коментари Харесай

"Гардиън" предвижда кои ще са най-касовите филми през 2020 г.

Британският в. „ Гардиън “ излезе с кратък лист на евентуално най-касовите заглавия на огромния екран, предава БНР и показва самобитната ранглиста.

Няма време за умиране

След проблематични фотоси – отдръпването на режисьора Дани Бойл, хоспитализиране на Даниел Крейг, 25-ият филм за Джеймс Бонд идва, няколко месеца по-късно от в началото предстоящото. Рами Малек е в ролята на злодея, против който Бонд би трябвало да се изправи. 

Бързи и гневни 9

Поредицата продължава. Вин Дизел се завръща дружно с Мишел Родригес. Чарлийз Терон пък е кибертерористката Сайфър. 

Тенет

Режисьорът Кристофър Нолан е на линия с обещаващ филм в стила на „ Генезис “, „ Мементо “ и „ Интерстелар “, а първите му филмови откъси са много объркващи, изключително поради играта с времето и пространството. Играят Джон Давид Уошингтън, прочут от „ Черен в клана “ (BlackKklansman), Майкъл Кейн, Робърт Патисън, Кенет Брана. 

Дюн 

Емблематичният разказ на Франк Хърбърт „ Дюн “ към този момент е филмиран от Дейвид Линч през 1984 година, когато озадачи публиката. Сега с него се заема Дени Вилньов, свеж от „ Блейд Рънър 2049 “. В ролята на Пол Атреидис (Кайл Маклоклан във версията на Линч) е Тимът Шаламе. 

Годзила против Конг 

След филмите за Годзила и филмите за Кинг Конг в този момент вселените им се сливат. Обещанието е, че „ двете най-мощни естествени стихии на планетата ще се сблъскат в огромна борба “. 

Ловци на духове: Задгробен живот

Надеждите са огромни за следващия филм от комедийната поредност, след непретенциозно посрещнатата женска версия от 2016 година Отново ще забележим незабравимите Бил Мъри, Дан Акройд и Ърни Хъдзън, както и Сигърни Уивър. 

Топ Гън: Маверик

Том Круз е инструктор на младия водач Майлс Телър. Вероятно точно той ще е новото лице на „ Топ Гън “ при съществуване на ново продължение. 



Добро утро, Полунощ

Джордж Клуни е режисьор и артист в тази научнофантастична история с лъх от „ Гравитация “ и „ Марсианецът “. Клуни е академик, изолиран на полярна обсерватория след апокалипсис, който се свързва с астронавтка (Фелисити Джоунс), опитваща се да се върне на Земята. 

 

 Фелисити Джоунс

Фелисити Джоунс

 

 

Живият безпорядък

По поредицата на британско-американския създател Патрик Нес. Том Холанд е дете в Новия свят, в който наподобява няма дами и в който е безконечен всяко създание може да чуе мислите на различен. Но се появява Дейзи Ридли – жена, която може да основава наука…

Свободният

Райън Рейнолдс още веднъж разсмива публиката, откакто от статист се трансформира в супергерой. Създател на кино лентата е Шон Леви („ Нощ в музея “). 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР